De stoute schoenen aangetrokken...


Hallo Diaantjeslife...!

Het is nu vier dagen geleden dat ik mijn openbrief hier schreef en jij reageerde. Ik weet niet of je het in alle drukte vergeten bent, maar ik zal je even helpen herinneren:

Wie weet ga ik ook meedoen, op een rustig moment en als ik bedacht heb wat ik erin ga zetten

En nee, ik heb geen afslag gemist als ik zeg dat jij het veel te druk hebt, ofwel jezelf veel te druk maakt, maar wat wil je dan ook met een verhuizing achter de rug. Nou laat me dit vertellen: dat huis is nu wel ingericht met de kers op de taart, de kroon op het fluweel, die speciaal op maat gemaakte kist!

Dus hup, nu wil ik geen gedonder meer, zet dat glas wijn maar even in de ijskast van mij part en klim in die digitale pen.

Echt waar, ik wil nu wel eens weten hoe het echt met je gaat, en al die lieve kijkbuisvriendjes en vriendinnetjes ook, want we hebben nu veel te lang jou afwezigheid moeten missen…

Dus hup, hup, hup… even geen meneertje DiaantjesLife, die gaat maar vast in de spa liggen, in het bubbelbad en als dat nog niet lukt, neemt hij maar een ijskoude douche van mijn part. Nu is het onze tijd!

Dus hup, hup,

Ik zit te wachten op jouw bericht hier in het verre noorden… En alle mede #yoorsiaangenoten op hun eigen stekkie!

Hartelijke groet,

@LWAlmanak