Gevaarlijk dubbelspel...


#briefwisseling@DiaantjesLife

Wat vooraf ging...:Ha @DiaantjesLife ,

Oké, dit word dus niet de gemakkelijkste brief in de serie ‘Ik dacht: doe eens gek en #stuur een #brief ’.

Natuurlijk, ik heb je uitgedaagd, zat al dagen te wachten op een brief van jou en vond dat het nu maar eens moest gebeuren. Al dagen is het stil aan de zijde van Diaantje en volgens mij ben en was ik niet de enige die het nogal stil vond aan gene zijde!

Maar nu…

@Dewaputra@Hans van Gemert HELLUPPPP!!!! Haha, wie zou ik anders hulp moeten vragen? Oom Frits en Tante Cobie hebben daar veel meer ervaring mee …?! Kom op, Diaantje heeft inspiratie nodig en jullie zijn hier toch wel de experts schrijverts, dus help deze arme timmerman even een handje om Diaantje wat inspiratie te doen. Moet jullie vast lukken in een #nieuwsbrief van 140W, toch?!

Wat goed te horen dat het huisje zo bevalt en leuk dat zo velen zo positief zijn op de kist. Dat jullie genieten, dat was mij zeker niet ontgaan. Wat heerlijk voor jullie en wat hebben jullie er een mooi eigen plekje van kunnen maken. Mocht ik ooit nog eens in de buurt geraken… Ik heb trouwens liever een biertje dan een wijntje, alvast een tip ;-)

Nu we toch met elkaar schrijven en van gedachten wisselen…

Het valt mij wel op dat er veel gereageerd wordt op de brieven die (spontaan en gedwongen, haha) gestuurd worden, naar aanleiding van mijn blog. Ineens komen er heel veel leuke en mooie reacties binnen. Misschien was of is dit wel de weg terug, waardoor Yoo.rs weer leuk wordt om te schrijven met, voor en naar elkaar dus. Ik heb dat gemist.

De laatste tijd leek het er op dat yoo.rs steeds meer ging over het inzetten van YP, om zo maar te kunnen verdienen, maar als ik nu kijk naar de statistieken, dan zie ik dat er toch best veel mensen meelezen met deze briefwisselingen. Zelfs de lezers die op de reacties van anderen reageren… Ja, het lijkt warempel wel of Yoo.rs begint te herleven! Potverdrie, zou dit de weg terug zijn naar de top?

Ik moest de stoute schoenen misschien maar eens aandoen en @Henkjan de Krijger een open brief sturen. Ben toch wel erg benieuwd naar wat hij vind van de brieven en de reacties op de reacties en de hartelijkheid die ik proef in de vele reacties! Dat is toch immers een ‘bijzaak’ van Yoo.rs, om een ‘open podium’ te bieden aan de mensen om ‘van hun hart geen moordkuil te maken’ en alles (…?) geoorloofd was om over te schrijven?

Een platform om mensen met mensen in contact te brengen. Ik zou, gezien de reacties die ik nu mag ontvangen onder de brieven, toch warempel wel even zeggen: het begint wat te worden! Verbinding leggen, bruggen bouwen, elkaar betrekken in het leven van alle dag…

In een van de reacties gaf je aan dat het leek op ‘vrij schrijven’ wat jij deed op jou blog. En weet je, misschien heb je daar wel de kern wat de bedoeling was met die eerste open brief die ik plaatste. Dat we elkaar in openheid een brief zouden schrijven en we (via een eigen blog) hier weer op zouden reageren door een brief terug te sturen.

Wat heerlijk om een ‘persoonlijk schrijven’ te mogen ontvangen en in liefde en genot een brief terug te mogen sturen naar dat verre zuiden!

In gedachten, met een vriendelijke groet en een grote glimlach op het gezicht.

Gegroet en hoop en zie uit naar een nieuw schrijven.

Groeten aan jou Peter van deze Peter,

Met liefs en een dikke knuff!

@LWAlmanak .

PS: de header komt van Pixabay en heeft de titel: gevaarlijk dubbelspel... Kun je daar wat mee? ;-)