Aftellen met Stip... vrijdag 6 december...


Vanmorgen mocht ik uitslapen... wat een luxe om gewoon lekker in mijn bed te mogen blijven liggen. Mijn geluk kon echt niet op. Geen vervelende wekker en geen koude vloer onder mijn voeten, ook helemaal geen druk om ergens op tijd te komen... Zalig, ik kan het niet anders omschrijven dan gewoonweg zalig. 
Traag wakker worden en daarna met mijn kopje thee op de bank... onder een dekentje... genietend van het wegtikken der minuten zonder dat ik me zorgen hoef te maken. Ik was even vergeten hoe dat voelde.
En in de namiddag gezellig op stap met mijn dochter... even ontladen van de examenstress.

Thee zetten...

Mijn fluitketel met stippen zorgt ervoor dat ik kan genieten van een heerlijk kopje thee...
Hoe je het perfecte kopje zet, kom je te weten door een klik op de foto.

kerst2019
kerst2019

Gezelligheid...

Sommigen noemen het kitsch,
anderen vinden het te gek...
ik noem dit gewoon gezelligheid...

Tijd voor taart...

Een vieruurtje... moeder-dochter-tijd...
na het shoppen.

kerst2019