Censuur op Facebook


Gisteren werd ik 24 uur geblokkeerd op Facebook, nadat ik een blog van een YOOR.RS collega had gedeeld op mijn Fb-pagina.
Blijkbaar worden de criteria van Fb, hoe langer hoe preutser.  Vorig jaar leverde dezelfde blog nog geen enkel probleem. 
Bovendien kreeg ik deze maal de waarschuwing dat ik, bij een volgende "overtreding", gedurende een volledige maand zou worden geblokkeerd.
Hieronder plaats ik de betreffende blog, zodat u zelf kan oordelen.

Niet dat er iets wereldschokkend te zien was op deze post, een halve tepel was al te veel.  Dat deze tepel een vrouw toebehoorde, zal uiteraard niet onbelangrijk zijn geweest in hun stoere beslissing.  Ondertussen heb ik de blogster aangeraden om de kopfoto te vervangen, zodat deze zonder censuur kan gedeeld worden.

Misschien kunnen we, als protest, 'Censuur op Facebook' massaal op Facebook posten.

Ondertussen werd bovenstaande foto aangepast om Fb-sancties te voorkomen.

Nodig vriend uit

More