Kaartjes, kaartjes, kaartjes..... werkjes van de dag 9-2-2020


Stempelen en encaustic art, het wordt een steeds leukere combinatie! Na mijn ervaringen eerder bij Thea heb ik gisteren de stempelbak van mijn wederhelft eens even geplunderd, en de nodige kaartjes alvast gestempeld, zodat ik ze vandaag kon bewerken met bijenwas. Vol enthousiasme ging ik aan de slag, stempel de stempel, en vandaag schilderde ik kaartje na kaartje vol. Als ik in de flow zit, dan zit ik er ook in, zal ik maar zeggen..... en toen ik klaar was lag er een stapel kaartjes waar ik zelf een beetje van onder de indruk was ;-).

Deze kaartjes breng ik woensdag naar de winkel in Haarlem, maar ben jij verliefd geworden op een kaartje? Stuur me dan snel een berichtje, voor 2,50 per stuk is íe van jou (excl. verzendkosten).

encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic
encaustic