Terug van weg geweest!!!


WEER TERUG OP yOORS!!

Na een tijdje niet meer te hebben gepost ben ik weer terug van weg geweest en actief op Yoors!

Vorig jaar was ik veel/actief op Yoors, helaas nam dit steeds meer af en ben ik de laatste tijd helemaal niet meer actief geweest op Yoors. Dit had verschillende redenen: Tante die ziek werd, kopen van een paard wat ging met ups en downs waarbij ik zelfs in het ziekenhuis beland ben, nieuwe baan, stage begonnen voor mijn laatste studiejaar etc. bloggen zat er helaas even niet meer in...

Toch ging in het bloggen en de gezellige mensen op Yoors enorm missen en sprak ik hierover met mijn tante (bijlenie). Zij vertelde mij dat zij zelf ook niet heel actief meer was op Yoors en dit ook miste. Wij hebben samen besloten weer lekker veel te gaan posten, leuke dingen te gaan doen op Yoors en de eerste samenwerkingsprojecten komen alweer van de grond. Ook vertelde Bijlenie dat er ondertussen het een en ander veranderd was op Yoors. Het is voor mij dus weer even zoeken hoe alles werkt en waar ik de juiste knoppen kan vinden....

Wat ga ik doen de komende periode: Als eerst ga ik uitzoeken hoe alles werkt en natuurlijk veel blog's schrijven!!

Wat kunnen jullie van mij verwachten de komende periode qua blogs:
*Blog over het aanschaffen van mijn nieuwe aanwinst.
* Blogs over onze avonturen.
*Blog over mijn vakantie in eigen land.
* Blogs over knutselen met eten.
* Blogs in November over de Sint en natuurlijk een voorproefje op de Kerst.
* Samenwerkingsblog met Bijlenie.

en wie weet vast nog wel meer leuks!

Ik heb er weer helemaal zin in en ben benieuwd naar wat Yoors mij weer kan gaan brengen en het lezen van jullie prachtige blogs natuurlijk!

Alvast een klein voorproefje van mijn nieuwe aanwinst!