Van de Yoors Homepage gevallen???


Gistermorgen poste ik mijn stappenplan voor nieuwe gebruikers, niks aan de hand zou je denken.

Niet veel later ontploft mijn inbox, dus ik denk leuk ik sta vast op de Yoors Homepage. Nu denken sommige lezers leuk voor je en anderen alweer dat tegendraadse geval. Maar nog steeds niks aan de hand zou je denken.


Dus ik denk leuk voor al die nieuwe gebruikers, die dankzij jullie pop ups binnenstromen. Want mijn lezers zijn blijkbaar te Tegendraads om ergens lid van te worden.

Afijn leuk begin van de dag, niks aan de hand zou je denken.


Maar dan kom je later die dag thuis, gooi je die oude maar zo vertrouwde laptop weer eens open, omdat je het toch wel leuk vindt die extra aandacht (zo tegendraads ben ik dan ook weer niet).  En wat denk je?

Één enkel berichtje, niks aan de hand zou je denken. Iets is beter dan niets. Je bent enkel zo goed als je laatste blog en het zou niet voor het eerste zijn dat men je ze zat is Tegendraads.

Niks aan de hand, denk je,  klopt. Tot dat ik op de Yoors Homepage kijk............

Kijk er gebeuren hier altijd rare dingen, we hebben  Bugs, die schijnbaar ´s avonds opzoek zijn naar een beetje verlichting. Een carrousel die steeds vast loopt en zoals zichtbaar hieronder een afwijking wanneer je berichten met een te lang titel deelt met snippet 255.


Niks aan de hand zou je denken, we hebben een team dat het al die irritaties fixt, maar een bug dat een blog van de homepage verwijdert, dat is weer eens wat nieuws.

Maar na niks aan de hand gedacht te hebben, blijf je toch malen.

Was het wel een bug, of was er iets mis met mijn blog? Heeft er iemand geklaagd? Vinden ze me niet meer lief? Zou er dan toch censuur zijn op Yoors en er geen WTF in een bericht op de Homepage mogen staan? 


Of had men door dat er een Subliminale boodschap in mijn schijnbaar zo goed bedoelde blog school?

Niks aan de hand zou je denken, je hebt je 15 minutes of fame gehad, stop met kakelen en ga kerstcadeaus inpakken ofzo, of met je hand lekker diep in het achterste van de kalkoen om de vulling aan te brengen.

Ja, Ho Ho Ho eens even......... Maar zo toch niet.

Jij lezer mag dan wel steeds niks aan de hand denken, maar ik als Tegendraads geval zit straks gedurende al dat gekerm ehh gecarol en gevreet ehh gefeest mooi wel de hele tijd met mijn gedachten bij die blog, die zonder opgaaf van reden de Yoors Homepage verliet.

Ik ga zelfs twijfelen of dat ie wel werkelijk op de Homepage stond, misschien heb ik het allemaal wel gedroomd. In dat geval is er gelukkig niets aan de hand.