Uit de theepot komen


Spelen met woorden, ik mag dat wel.  Toen ik hier net om de hoek kwam kijken schreef ik voorzichtig  mee in  Miranda Tabor haar taaljaaruitdaging  met mijn eerste spreekwoordenverhaal. Later zouden er nog twee volgen. Ook leerde ik hier op Yoors verhaaltjes vertellen in  zes woorden en kwam ik in de ban van  tautogrammen.  Nu komt Peerke70 met, voor mij, een nieuw woordenspel "theepotje".  Zijn  tweede foto  inspireerde mij tot dit verhaaltje:


Deze keer wilde hij het theepotje niet missen. Hij had er flink voor in het theepotje moeten blazen en daarnaast had het hem bloed, zweet en tranen gekost  maar het was hem gelukt. Hij was met een briljant idee uit het theepotje gekomen. Het resultaat mocht er wezen,  het sloot als een theepotje,  bedacht hij tevreden. Hij duwde de envelop door het theepotje  en nu was het afwachten of hij door de jury als beste uit het theepotje  zou komen.


Theepotje??? Lees hier alles over de verbinding tussen woord en beeld:

De twee spreekwoordverhalen die ik eerder schreef:


Vind jij het ook leuk om te spelen met woorden? Meld je aan en word lid.