Jouw mooiste silhouetfoto


Ik maakte gisteren een foto van een halsbandparkiet in een (kale) boom. Dat bracht me op een idee voor een (mini) foto-uitdaging: maak een silhouetfoto (of misschien heb je er nog wel een aantal liggen) en plaats die als blog met een verwijzing naar deze mini-uitdaging. Het hoeft natuurlijk niet per se een vogel te zijn die in een boom zit. Alles is welkom, als het maar een silhouetfoto is. De uitdaging duurt tot het eind van dit jaar. 

Mooie silhouetfoto's beloon ik met een upvote :)

Alle deelnemende foto's plaats ik hieronder en ik zal er ook een collectie van maken.

Weet je niet precies hoe je een silhouetfoto maakt? Kijk dan bij dit blog van Els Vergaerde.

#silhouetfoto #silhouetfotografie #fotouitdaging #fotochallenge #silhouettenfoto #fotosilhouet #fotosilhouetten

Alle inzendingen vind je hieronder: