Blogs on Fire


Mijn allereerste website is online!

De proefversie was verlopen; betalen dus. Maar nu heb ik wel een echte site, natuurlijk!

Het is heel eenvoudig om de site op te maken, een kind kan de was doen! Uiteraard staat e.e.a. nog in de kinderschoenen en er moet nog heel veel gebeuren. Toch heb ik er al een aantal blogs op staan. Ja, we gaan nu professioneel natuurlijk, haha. Een rib uit m'n lijf maar ik heb écht geen spijt! Nu zou ik het uiteraard erg waarderen als jullie een kijkje komen nemen en je ongezouten mening hier geeft.

Hoe heet de site??

www.blogsonfire.nl  Je wilt niet weten hoe creatief mensen zijn. Nagenoeg geen enkele domeinnaam leek beschikbaar. Het heeft me uren gekost er één te verzinnen maar met resultaat! Ik ben tevreden!

Veel werk

Niet alleen moet ik die site nu verder opbouwen maar ook hier op Yoors moet ik al m'n blogs aanpassen, sowieso het onderstaande logo moet overal vervangen worden. Maar dat geeft niet, ik vind het leuk om te doen allemaal. Enrique is online! Maar tips&trucs kan ik altijd wel gebruiken!

Kom regelmatig eens kijken en zet 'm bij je favorieten! Tenminste, dat zou ik erg op prijs stellen! Ook mag je mijn site overal delen, als je dat zou willen natuurlijk.

Best een beetje trots... 😉  Tot ziens!

If the dream is big enough, the facts don't count.

Auteur onbekend/Author unknown.

© 29-11-2019 Copyright; Blog, titel en tekst(en) van/door: © The Original Enrique   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Header Pixabay: https://pixabay.com/nl/photos/brand-sparks-roud-pyrotechniek-1905608/  (Bewerkt)  Tags: #BlogsOnFire #website #TheOriginalEnrique #domeinnaam #helpelkaar #quote    

BlogsOnFire