OrangeBuddies media: Oordeelt u zelf...


Al jarenlang doe ik mee met de cashbacksites van OrangeBuddies Media.

Beter bekend als G.P.T. of GPT. (Get Paid To)

Naast enkele zeer betrouwbare sites als Euroclix en Cashze, klikte ik ook advertenties, banners en/of mails op: Nucash, Ipay en Cashbackkorting, deze laatste drie zijn naast nog één of meer sites, sites van OrangeBuddies Media. Maar ze zijn mijn 'Buddies' niet meer...

Ze (B)leken altijd heel betrouwbaar...

Door dus het klikken op betaalde mails en/of banners/advertenties op hun website, kun je letterlijk een aantal centen per dag verdienen. Wanneer ik via één van  de genoemde GPT's van OrangeBuddies Media een bestelling deed bij (vaak) gerenommeerde websites, zoals Wehkamp of Bol. com of dergelijke, kreeg ik cashback; een percentage van het aankoopbedrag dus terug in m'n account. Dit ging ook altijd goed en kreeg altijd uitbetaald.

De veilingen.

Hier begon de ellende! Naar ik aannam, zouden de veilingen ook wel betrouwbaar zijn. Dit was iets nieuws van hen kennelijk, tenminste nog nooit eerder gezien op de sites. Via banners of pop-ups werd ik hierop geattendeerd. Tja, hoe naief kun je zijn, zou je kunnen zeggen. Kijk, als ik post krijg dat ik één van de drie mogelijke winnaars ben van een auto (en dan zul je ook altijd zien dat het vakje wat je open moet krassen de auto prachtig tentoonstelt) dan geloof ik dat echt niet. Ik ben niet achterlijk. Ook die paar Euro die ik verloren heb, boeit me niet; ik kan echt wel tegen m'n 'verlies', waar hebben we het over. Maar ik heb wél gewonnen. En dan wil ik wil krijgen waar ik recht op heb; lijkt me vrij normaal.

Het systeem van de veiling was dat er producten als koffiemachines, spelcomputers etc. getoond werden en een schuivend balkje eronder, welke de resterende tijd om te bieden aangaf. De biedingen begonnen bij €0,25 tot max. €2,00. Een aantal keer heb ik geboden op o.a. de koffiemachine, bij Nucash en Cashbackkorting en ik heb een aantal keer gehad dat er kwam te staan: "Winnend bod". Dan schoof het balkje tot op het eind en begon de veiling van een zelfde product opnieuw. Een aantal seconden later kwam er alsnog te staan: "U bent overboden", terwijl de betreffende veiling allang was afgelopen! Ook al bood ik op het allerlaatste moment of bleef ik op bieden klikken nadat er stond "Winnend bod", het hielp allemaal niet. Wel iemand die honderden keren het koffieapparaat had gewonnen.

Uiteraard heb ik contact gezocht...

Inhoudelijk werd er nagenoeg niet op mijn vragen/klachten ingegaan en daarop heb ik geschreven dat ik e.e.a ging publiceren. Bij deze dus. Had ik dat beter niet kunnen zeggen? Toeval of niet, de veiling die zeker zo'n 2 weken heeft geduurd of langer, daar is geen spoor meer van terug te vinden op hun sites. Ook de specificaties in mijn saldo zijn zo goed als leeg, op een pagina na waar het met vrij algemene benamingen wordt genoemd. Maar nergens het woord 'veiling' of dergelijke. Na mijn eerste klachten werd er gewoon doorgegaan met de veilingen tót dus mijn belofte dat ik ging publiceren. Tenminste vanavond was het al onvindbaar.

De screenshots:

Verder zal ik een aantal screenshots tonen van twee verschillende data en verschillende sites van OrangeBuddies Media. Daarna mag u zelf oordelen... P.s. Mijn echte voornaam staat op twee van die screenshots, die heb ik zwart gemaakt. Verder zijn het de originele screenshots.

Let vooral ook op mijn saldo en beschikbaar saldo. (Bovenstaand 16-01-2019)

Weg saldo... (Bovenstaand 31-01-2019)

Jammer dat de afbeeldingen wat onduidelijk zijn, hier heb ik ze gewoon scherp. In elk geval wint Inge-W uit Nl wel héél vaak de Philips espresso-machine; hier al 16x. (Afbeelding 16-01-2019)

237x dus, de laatste is iemand anders! Vooral Inge-W; van Harte Gefeliciteerd! (Afbeelding 16-01-2019)

Ook Ronald-V valt goed in de prijzen met zijn Samsung Galaxy A6 smartphones... (Afbeelding 16-01-2019)

Goed, ik heb nog 'tig' meer screenshots maar hier laat ik het eerst bij. Hieronder plaats ik enkele links naar GPT-sites die ik wél vertrouw.

Disclaimer: Dit blog vertegenwoordigd míjn ervaringen met genoemde sites/bedrijf/bedrijven, mijn gedachten en meningen en derhalve kunnen aan dit blog géén rechten worden ontleend.

13-02-2019 (Laatste update: 07-12-2019) © The Original Enrique   Afbeelding header door Pixabay: https://pixabay.com/nl/euro-munten-valuta-geld-gele-1353420/  Dit blog is niet gesponsord. Is of wordt dat het geval, geef ik dat altijd duidelijk aan. Tags: #orangebuddiesmedia#orangebuddies#gpt#getpaidto#klachten#veiling#nep#fake#nucash#ipay#cashbackkorting#betrouwbaarheid#onbetrouwbaar


Enkele betrouwbare cashback-/GPT-sites:

Aanbiedingen bij EuroClix
                       

Comment and receive 100 YP 100
A wise man. My best model
#modeling My father...my best model - Like most men with years of experience, he always had a message to give and advice to follow, - He could spend hours reading or solving cucrigrams or Sudokos.This made him a man of great wisdom who knew how to guide his 8 children along the path of good.He was a man of solid foundation who earned the love and respect of many.He did not need to go to school to know everything about life.His humility, charisma and dedication made him a wise and beloved man. - Photo: Personal
#musica  “Sergio Vargas Es Merengue ¿Algún problema?” Prensa: Correo Cultural The black guy from Villa is back and after more than 3 years in the selection, recording and production process, he unveils his new album "Sergio Vargas Es Merengue ¿Algún Problema?" under the backing of J&N Records. "I wanted to gather songs that have marked my 35 years of uninterrupted career, recording new songs and making my own versions of others that I hope will be liked by the public that has always supported me" said the merenguero who has been awarded multiple recognitions, including the Great Sovereign, highest distinction awarded to an artist in the Dominican Republic by the Association of Art Chroniclers (ACROARTE). This new production has 15 songs, including a bolero medley with the songs "Convergencia" and "Blanca" as a tribute to Pete El Conde and his participation in Johnny Pacheco's orchestra. "This album is an album like only Sergio can make, using his experience and knowledge as well as his impressive talent for interpreting," expressed Nelson Estévez, owner with his brother Juan Hidalgo of JN Music Group. Tracklist of the album “Es Merengue ¿Algún Problema?”: 1- Boquita 2- Friend 3- Scoundrel 4- Waste 5- Poor Devil 6- In a single day 7- Felicia 8- The Vampires 9- Sergio Vargas - Medley Boleros (Convergence and Blanca) 10- I Can't Forget You 11- The Arsenal Guard 12- For You (For Your Love) 13- What Are You Looking For 14- If I Could Decide 15- I am the Forbidden _____ El negrito de Villa está de regreso y luego de más de 3 años en el proceso de selección, grabación y producción da a conocer su nuevo álbum “Sergio Vargas Es Merengue ¿Algún Problema?” bajo el respaldo de J&N Records. “Quise reunir canciones que han marcado mis 35 años de trayectoria ininterrumpida, grabando nuevos temas y haciendo mis propias versiones de otros que espero sean del agrado del público que siempre me ha apoyado” expresó el merenguero quien ha sido premiado con múltiples reconocimientos, incluyendo el Gran Soberano, mayor distinción otorgada a un artista en la República Dominicana por la Asociación de Cronistas de Arte (ACROARTE). Esta nueva producción cuenta con 15 temas dentro de los que se incluye un medley de boleros con las canciones “Convergencia” y “Blanca” como homenaje a Pete El Conde y su participación en la orquesta de Johnny Pacheco. “Este álbum es un disco como sólo Sergio puede hacer, utilizando su experiencia y conocimiento además de su impresionante talento para interpretar” expresó Nelson Estévez, propietario junto a su hermano Juan Hidalgo de JN Music Group. Tracklist del álbum “Es Merengue ¿Algún Problema?”: 1- Boquita 2- Amiga 3- Canalla 4- Despilfarro 5- Pobre Diablo 6- En un sólo día 7- Felicia 8- Las Vampiras 9- Sergio Vargas – Medley Boleros (Convergencia y Blanca) 10- No Te Puedo Olvidar 11- El Guardia Del Arsenal 12- Por Ti (For Your Love) 13- Que Estás Buscando 14- Si Pudiera Decidir 15- Soy Lo Prohibido