OrangeBuddies media: Oordeelt u zelf...

OrangeBuddies media: Oordeelt u zelf...

Al jarenlang doe ik mee met de cashbacksites van OrangeBuddies Media.

Beter bekend als G.P.T. of GPT. (Get Paid To)

Naast enkele zeer betrouwbare sites als Euroclix en Cashze, klikte ik ook advertenties, banners en/of mails op: Nucash, Ipay en Cashbackkorting, deze laatste drie zijn naast nog één of meer sites, sites van OrangeBuddies Media. Maar ze zijn mijn 'Buddies' niet meer...

Ze (B)leken altijd heel betrouwbaar...

Door dus het klikken op betaalde mails en/of banners/advertenties op hun website, kun je letterlijk een aantal centen per dag verdienen. Wanneer ik via één van  de genoemde GPT's van OrangeBuddies Media een bestelling deed bij (vaak) gerenommeerde websites, zoals Wehkamp of Bol. com of dergelijke, kreeg ik cashback; een percentage van het aankoopbedrag dus terug in m'n account. Dit ging ook altijd goed en kreeg altijd uitbetaald.

De veilingen.

Hier begon de ellende! Naar ik aannam, zouden de veilingen ook wel betrouwbaar zijn. Dit was iets nieuws van hen kennelijk, tenminste nog nooit eerder gezien op de sites. Via banners of pop-ups werd ik hierop geattendeerd. Tja, hoe naief kun je zijn, zou je kunnen zeggen. Kijk, als ik post krijg dat ik één van de drie mogelijke winnaars ben van een auto (en dan zul je ook altijd zien dat het vakje wat je open moet krassen de auto prachtig tentoonstelt) dan geloof ik dat echt niet. Ik ben niet achterlijk. Ook die paar Euro die ik verloren heb, boeit me niet; ik kan echt wel tegen m'n 'verlies', waar hebben we het over. Maar ik heb wél gewonnen. En dan wil ik wil krijgen waar ik recht op heb; lijkt me vrij normaal.

Het systeem van de veiling was dat er producten als koffiemachines, spelcomputers etc. getoond werden en een schuivend balkje eronder, welke de resterende tijd om te bieden aangaf. De biedingen begonnen bij €0,25 tot max. €2,00. Een aantal keer heb ik geboden op o.a. de koffiemachine, bij Nucash en Cashbackkorting en ik heb een aantal keer gehad dat er kwam te staan: "Winnend bod". Dan schoof het balkje tot op het eind en begon de veiling van een zelfde product opnieuw. Een aantal seconden later kwam er alsnog te staan: "U bent overboden", terwijl de betreffende veiling allang was afgelopen! Ook al bood ik op het allerlaatste moment of bleef ik op bieden klikken nadat er stond "Winnend bod", het hielp allemaal niet. Wel iemand die honderden keren het koffieapparaat had gewonnen.

Uiteraard heb ik contact gezocht...

Inhoudelijk werd er nagenoeg niet op mijn vragen/klachten ingegaan en daarop heb ik geschreven dat ik e.e.a ging publiceren. Bij deze dus. Had ik dat beter niet kunnen zeggen? Toeval of niet, de veiling die zeker zo'n 2 weken heeft geduurd of langer, daar is geen spoor meer van terug te vinden op hun sites. Ook de specificaties in mijn saldo zijn zo goed als leeg, op een pagina na waar het met vrij algemene benamingen wordt genoemd. Maar nergens het woord 'veiling' of dergelijke. Na mijn eerste klachten werd er gewoon doorgegaan met de veilingen tót dus mijn belofte dat ik ging publiceren. Tenminste vanavond was het al onvindbaar.

De screenshots:

Verder zal ik een aantal screenshots tonen van twee verschillende data en verschillende sites van OrangeBuddies Media. Daarna mag u zelf oordelen... P.s. Mijn echte voornaam staat op twee van die screenshots, die heb ik zwart gemaakt. Verder zijn het de originele screenshots.

Let vooral ook op mijn saldo en beschikbaar saldo. (Bovenstaand 16-01-2019)

Weg saldo... (Bovenstaand 31-01-2019)

Jammer dat de afbeeldingen wat onduidelijk zijn, hier heb ik ze gewoon scherp. In elk geval wint Inge-W uit Nl wel héél vaak de Philips espresso-machine; hier al 16x. (Afbeelding 16-01-2019)

237x dus, de laatste is iemand anders! Vooral Inge-W; van Harte Gefeliciteerd! (Afbeelding 16-01-2019)

Ook Ronald-V valt goed in de prijzen met zijn Samsung Galaxy A6 smartphones... (Afbeelding 16-01-2019)

Goed, ik heb nog 'tig' meer screenshots maar hier laat ik het eerst bij. Hieronder plaats ik enkele links naar GPT-sites die ik wél vertrouw.

Disclaimer: Dit blog vertegenwoordigd míjn ervaringen met genoemde sites/bedrijf/bedrijven, mijn gedachten en meningen en derhalve kunnen aan dit blog géén rechten worden ontleend.

13-02-2019 (Laatste update: 07-12-2019) © The Original Enrique   Afbeelding header door Pixabay: https://pixabay.com/nl/euro-munten-valuta-geld-gele-1353420/  Dit blog is niet gesponsord. Is of wordt dat het geval, geef ik dat altijd duidelijk aan. Tags: #orangebuddiesmedia#orangebuddies#gpt#getpaidto#klachten#veiling#nep#fake#nucash#ipay#cashbackkorting#betrouwbaarheid#onbetrouwbaar


Enkele betrouwbare cashback-/GPT-sites:

Aanbiedingen bij EuroClix
                       

Promote: support and profit

Support The Original Enrique with a promotion and this post reaches a lot more people. You profit from it by earning 50% of everything this post earns!
More