Moest er even naar spitten.......#ijspegel #ski  

In mijn fotoalbums van de wintersport. Ik wist het zeker ik heb een mooie foto van ijspegels.

Maar ja moest 5 albums door en uiteraard in de laatste zat ie. Ach en dan zit je gelijk naar die foto’s en bijbehorend verslag te kijken. Pfffff ik was wel een kneus hoor. We zijn 5x op wintersport geweest en ja deze stuntel is nooit verder gekomen dan het 1e klasje en de baby wei.

Ik had iets met skiliften viel er altijd uit met de nodige blessures als gevolg. Op woensdag was het altijd we gaan met de lift dus mijn skiën eindigde altijd op woensdag met een blessure welke lift dan ook hé. Maar goed ik vond het heerlijk om te kijken en heb me altijd prima vermaakt.

Heerlijk in het zonnetje op een terras een lekkere choco mit sahne!

ijspegel
ijspegel
ijspegel