×

Yoors


Inloggen
Registreren
×

Yoors


Liefdevolle boodschappen Yoorsbloggers in een foto.

Liefdevolle boodschappen Yoorsbloggers in een foto.


Afgelopen december nodigde Madeleine hier, op Yoors, bloggers uit om liefdevolle boodschappen in te sturen.
Het resultaat daarvan kun je bekijken als je op de bovenstaande blauwe woorden klikt.

Enkele van die boodschappen inspireerden me bij het nemen van foto's om de boodschap er in te verwerken. Dus schreef ik Madeleine aan, met de vraag of ik haar post mocht gebruiken om er een eigen draai aan te geven. Ze was heel enthousiast dat ze met haar blog mij geïnspireerd had.

Af en toe zal ik dus wat foto's posten met daarop de quote van een Yoorslid, gekoppeld aan een foto.
Hier komt de eerste, van Sabrina van den Heuvel.
expand_less

Meest gestemde postsexpand_less

Recente postsexpand_less

Volgersexpand_less

Collecties