Onweer; the lucky-shot!


Dat wil waarschijnlijk iedere (amateur)fotograaf: de bliksem vastleggen op 'de gevoelige plaat'. Nou het is me gelukt en ik ben niet ontevreden. Van de ca. 500 foto's die ik heb gemaakt, heb ik er 4 geselecteerd. Voor de verandering begin ik eens bij de minst goede; 'Lest Best' dus...

4:

3:

2:

Number one:  (stiekem toch wel een beetje trots... ;o)   )

Tot slot een korte video. Tip: Zet je geluid wat harder als je wilt horen hoe het in werkelijkheid ook ongeveer was. De camera neemt het namelijk veel zachter op. In het begin is er wat actie en vervolgens na 1:40 min. Dat er meestal niet veel meer te zien is dan duisternis, zul je begrijpen...

© 25-04-2019 Copyright; Blog, titel, tekst(en), afbeeldingen én video van/door: © The Original Enrique   ( enrique.dutch@gmail.com )   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Afbeeldingen zijn al dan niet (duidelijk) zichtbaar voorzien van mijn copyright en mogen enkel ongewijzigd worden gebruikt of gedeeld. Aangebrachte teksten mogen niet verwijderd of 'af-/uitgeknipt' worden.

Zie ook: