Slaapmutsje 109 'Sneeuw in augustus'


"Augustus", hoor ik u denken...

Ja ik weet dat het nog maar maart is maar als ik moet wachten op sneeuw in augustus... Nou ja, wie weet. Met de klimaatverandering kan er vanalles gebeuren toch?

In elk geval hadden we hier in Drenthe (Nl) vandaag sneeuw. En niet alleen natte sneeuw. Hij bleef helaas niet liggen, wat me dan wel een perfecte combinatie heeft opgeleverd van video en muziek. En als het hier nergens vermeld stond, zou men best kunnen denken dat de video in augustus is opgenomen. Hee, nou breng ik mezelf op een idee!

Maar heel poëtisch natuurlijk; "Sneeuw in augustus". Noem het 'post-Valentijn'... Héél zoetsappig, dat wel.

Dit is een extreem vroeg Slaapmutsje natuurlijk maar dat komt omdat ik de video al op Youtube heb staan en ik een link nodig heb om naar door te verwijzen. De tekst bij die video op Youtube is overigens zowel in het Nederlands als in het Engels en stiekem hoop ik dat dit blog dus ook vertaald gaat worden... 😉 Ook een test dus.

Goed, dit was even een technisch verhaal maar het gaat voornamelijk om de video.

Tip:  Draai 'm ook nog even gezellig en knus op de bank of vlak voor het naar bed gaan met je lief. Je weet maar nooit! (kan ook zijn dat hij/zij hard wegloopt... 🤣  


Welterusten (of wat anders) voor straks!

© 10-03-2019 Copyright; Blog, titel, tekst(en) én video van/door:  © The Original Enrique   ( enrique.dutch@gmail.com )  Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Header van Pixabay:  https://pixabay.com/photos/red-rose-snow-winter-red-rose-1056852/