Onze caravan was een miskoop bleek achteraf........


#caravan #camping

Ik had al iets geschreven over onze caravan dat de kinderen het zo koud hadden in hun tentje. Afijn zij hebben dus meer in de caravan geslapen als in hun tent vanwege het weer. Uiteraard regen hé op een Nederlandse camping. Moest ik 's-nachts dus naar het toilet in de stromende regen. En waar ligt de paraplu........juist ja in de bak onder ons bed. Fred wakker gemaakt en met veel kabaal en nog harder gemopper de plu gepakt en hop naar het toilet. En over het toilet wil ik het ff hebben. Door de regen werd alles beetje modderig als je naar het toilet moest kon je eerst je broek oprollen tot kniehoogte om door de smurrie te stappen. Ik begon echt een vreselijke hekel aan die toiletten te krijgen. Van de weeromstuit moest ik elke nacht (normaal nooit hé)

Waren we ff naar huis geweest dan moest ik alweer als we op de terug weg vlak bij de camping waren. Ze maakten het toilet wel schoon maar van de vloer hadden ze blijkbaar nog nooit gehoord. Echt hoor ik kreeg er nachtmerries van........

Goed schoonouders kwamen op visite we zaten buiten, ja ja 1 van de weinige keren dat het kon. Komt er ineens een hoopje zand omhoog en wat denk je........komen er allemaal vliegende mieren uit. Toen had ik het echt helemaal gehad. Ik ben naar de kampwinkel gelopen daar was de telefooncel en heb de man gebeld die ons de caravan had verkocht. Ik heb hem zover gekregen de caravan na ons seizoen weer terug te nemen. Enne........tegen onze aankoopsom.😂

Toen ik weer terug was heb ik het tegen Fred gezegd die lag spontaan in een deuk. Vanaf die tijd heb ik wat tegen een camping waar ik gebruik moet maken van het sanitair. Een toercaravan is er nooit meer ingekomen. Jaren later hebben we wel een mooie sta caravan gekocht!!

caravan