18-12-2019 .. Ja, en nu? I'm reviewing the situation (#Oliver Twist)


Ja, dat weet ik ook effe niet.
Na een turbulent jaar, heb ik Oostenrijk herondekt. Of Oostenrijk mij?
Al sinds mijn dertigste wil ik daar werken en wonen. Destijds nog tijdelijk, maar sinds afgelopen september is het virus wederom in volle hevigheid toegeslagen. Tien jaar voor mijn pensioen wil ik geen tijdelijke banen in dat land, maar er gaan wonen. Dat is een dingetje zo in mijn hoofd, om voorzichtig uit te drukken.
Sinds oktober een nieuwe baan en ineens wil ik verkassen naar een ander land. Really?

Niet really nog in ieder geval. Maar heb wel besloten om het land vaker te bezoeken en eens rond te kijken waar ik dan zou willen wonen en óf ik er ook écht wel wil wonen. Evengoed levert deze vraag mij een regelmatige vakantie op richting dit prachtland.

En dus, mag ik in januari wéér. Mooi ritme, Iedere 4 maanden 1,5 week naar Oostenrijk. Luxe hè? Ja, luxe. Ben 15 jaar niet op vakantie geweest. Ik ga eens dik inhalen op m'n oude dag. Kilometers vreten door Oostenrijk, om wellicht mijn eindbestemming in de bergen te vinden. ( in september een slordige 1700 km rondgeraced)
Ik voel een Bed & Breakfast aankomen 😜 ...
En niet te vergeten, een lieve leuke rijke Oostenrijkse boer.

Ik heb al wel contact gemaakt met een leuke man overigens..... Bleek het een sleutelhanger te zijn.
Je verwacht het niet hè ....

Oostenrijk

Een kleine impressie van mijn reis, afgelopen september.

#Österreich #Oostenrijk#Tirol#Salzburgenland   #emigreren


Oostenrijk
Oostenrijk
Oostenrijk
Oostenrijk
Oostenrijk
Oostenrijk