mijn eigen gemaakte reclame!!Beste Lezers... ik heb iets gevonden op het internet waar wij allen iets aan kunnen hebben. Via PowToon kun je zelf je eigen reclamefilmpje maken. Het is erg makkelijk te doen en het is nog leuk ook. Hieronder heb ik dan ook een voorbeeldje geplaatst van mijn eerste Reclamespotje zodat jullie een beetje een idee krijgen van wat ik bedoel.

nu naast een hoop lees plezier ook nog eens een hoop kijkplezier hahaha ik hoop dat jullie het leuk vinden.

het filmpje is nog niet helemaal wat het hoorde te zijn maar ik heb mijn best gedaan om er iets van te maken. De Frames duren soms te lang of gaan net te vroeg weg maar ook voor mij was het de eerste keer en ik vind het niet geheel slecht verlopen. ik ben benieuwd wat jullie er van vinden en of ik in de nabije toekomst meerdere mensen filmpjes op Yoors zie plaatsen van de zelfde site Powtoon.

Lees meer Blogs die ik zelf gepost heb op Yoors via de onderstaande links. Quotes, Foto`s, Filmpjes en Filosofische of fantasie verhalen staan ook op de site. Veel lees en kijk plezier op mijn eigen site.

nog meer blogs en quotes van mij op te lezen, gewoon simpel op het plaatje klikken en je kan verder lezen.