Yoors Music Challenge - Ajo duhet të ketë qenë dashuri


#yoorsmusicsfide   #yoorsmusic   #muzikepiano   #muzike    #roxette   #muzikerock   #piano   #vetemkat   #kapak

Siç mund ta shihni, unë tashmë kisha bërë disa kontribute në Sfidën e Muzikës së Yoors, por ende ndjehem sikur të luaja. Unë ende duhet të jem i kujdesshëm, sepse ky bursit zgjat më shumë se sa mendova, por bëj pak në një kohë, sepse mos lëvizja nuk është e mirë as, kështu që pastaj shërohem në hapa të vegjël. I pëllumb në një këngë të re, Ajo duhet të ketë qenë dashuria nga rok band Roxette. Unë mendoj se shumica prej jush e njihni këngën. Kam bërë këtë mbulesë të saj. Nuk e di nëse kjo këngë do të jetë pjesë e Yoors Music Challenge, por nuk mund të vazhdoj të bëj asgjë me muzikë deri në shtator, hahaha.
Have fun duke dëgjuar atë! Dhe faleminderit audiencë të dashur, njerëz të dashur për gjithë mbështetjen tuaj, reagimet, vlerësimet çdo herë! Kjo më bën të mirë dhe më jep guximin për të vazhduar.

Dashuri, Madeleine

114 comments