Nieuwe techniek (2), werkje van de dag 7-3-2019


Een paar dagen geleden postte ik een eerste werkje van de dag dat ik gemaakt had naar aanleiding van een nieuwe techniek die Wemke had laten zien op Youtube. Je kunt de blog HIER bekijken. Het resultaat smaakte naar meer, dus ik ben doorgegaan met een nieuw werkje, met andere kleuren (de vorige is n kleuren die Wemke ook gebruikte), en dit keer heb ik liggend gewerkt. En dit keer gebruikte ik mijn eigen fantasie. Het resultaat is anders geworden, uiteraard, maar ik ben opnieuw niet ontevreden:

Dit werkje is A6 (briefkaart) formaat, en geschilderd met behulp van bijenwas, strijkijzertje, stylus en mijn wijsvinger.

 Wat een leuke en snelle manier van werken is dit. Je hebt echt in no-time een kaartje gefabriceerd! Ik overweeg meer kaartjes te maken, en deze naar mijn mini-winkeltje in Haarlem te brengen. Voorlopig vind ik de eerste resultaten te leuk, deze blijven bij mij, maar ik zie mogelijkheden.

Mijn mini-winkeltje in de Urban community store is trouwens voorlopig nog aanwezig, het begint nu een beetje te lopen, ik kom uit de kosten, en dat maakt me enthousiast. Dus ben je in Haarlem, dinsdag t/m zaterdag is de winkel open: Houtplein 16 in Haarlem :-).

Ook je werkjes tonen?

Maar nog geen Yoors lid??

Hieronder kun je je aanmelden!