Gespot: Oldtimer Peugeot 504


Wie herkent 'm nog; een auto van zeker 35 jaar oud... De Peugeot 504

De buren hadden er één toen ik zo'n 4 á 5 jaar jong was en ik vond 'm geweldig! Ja, inderdaad, toen al! (iets met boys en toys...) Zij hadden een groene. En nu kwam ik deze eergisteren tegen bij de supermarkt. Wélke supermarkt dat was, is wel te zien geloof ik, haha. En even later reed de oldtimer weg helaas...

Maar gelukkig ging hij aan de overkant de parkeerplaats weer op bij de andere supermarkt!

Al met al heb ik toch redelijk wat foto's kunnen maken! En excuses voor de duidelijk zichtbare copyrights maar dit blijkt helaas nodig te zijn...

Hier heel mooi te zien: De karakteristieke koplampen en achterlichten van de 504! Een mooi geïntegreerde motorkap, de aparte stads- en knipperlichten en ook de chromen bumpers. Zeg nou zelf; Zo mooi maken ze de auto's tegenwoordig niet meer, enkel éénheidsworst...

Wel een beetje jammer dat hij zo mooi gepoetst was...

Nu zie je de reclame op de zijgevel van het pand, in de portieren van de auto weerspiegelen... De auto zag eruit om door een Frans ringetje te halen...

Nu ben ik benieuwd welke klassieker ik de volgende keer in de koplampen mag kijken!

© 26-01-2019 Copyright; Blog, titel, tekst(en) én alle afbeeldingen van/door: © The Original Enrique   ( enrique.dutch@gmail.com )  Alle rechten voorbehouden/All rights reserved.   #ImagesByEnrique   De afbeeldingen zijn zowel zichtbaar als onzichtbaar beschermd met mijn copyright.

Aanverwant: