Augustus : Yoors Bug ChallengeYoors zuigt.

Zoals jullie weten ben ik super ambitieus met Yoors. Het wordt hét Fairshare platform. Door deze tomeloze ambitie vergeet ik wel eens dat we met een klein team werken en dat we gewoon niet teveel hooi tegelijk op de spreekwoordelijke vork moeten nemen.

Tijdens een slapeloze nacht in een bootje in Friesland met heel veel bugs en andere vliegen kwam ik tot de conclusie dat ik veel teveel tegelijk wil realiseren en dat we een pas op de plaats moeten maken.

De laatste weken voerden we enorme brokken nieuwe code in waardoor er ook extreem veel zwaar irritante bugs zijn ontstaan. Niet akkoord en niet ok. Ook gewoon amateuristisch trouwens. Mijn fout. Mijn excuus.

We werken aan een abonnementen model. Landingpages, Vertalingen. Versnelling. SEO oplossingen en Domeinnamen. En vele andere lekkernijen. Maar deze gaan minimaal een maand de kast in. We stoppen er even mee.

We gaan met volle kracht een maand de bugs te lijf. Alle irritaties zetten we op een rij en gaan ermee aan de slag. Reageer hieronder maar wat je allemaal irriteert dan post ik maandag een lijst op volgorde van punten die we aan gaan pakken. Als dat dan uit de weg is geruimd en iedereen weer blij met Yoors is kom ik met mijn verhaal over het nieuwe Fairshare model. En bouwen we samen verder. Dank !

Henkjan

Henkjan de Krijger,