Ik mis je nog iedere dag

Ik mis je nog iedere dag


settings
  • Instellingen
  • Positie

    Automatische scrolling

Vandaag is 't precies drie jaar geleden (alweer) dat jij je ogen voorgoed hebt gesloten. Zonder al teveel tranen heb ik afscheid van jou genomen, want ik wilde mijn verdriet over jou niet delen met de buitenwereld. Ik dacht dat ik 't zelf wel even zou kunnen oplossen, en dat ik niemand nodig zou hebben, maar misschien heb ik daar achteraf toch een klein beetje spijt van.

Ik merk dat ik de laatste tijd steeds meer over jou wil praten, ik wil delen over mijn gevoelens die ik al die tijd opgekropt heb diep van binnen, en ik wil praten over hoe die tijd voor mij was, wat ik gezien en gehoord heb, maar 't is zo raar omdat pas na een paar jaar te gaan doen. Terwijl iedereen 't verwerkt heeft en 't een plekje heeft kunnen geven, wil ik niks anders dan delen en helen.

Ze begrijpen niet dat ik 't er nog steeds (of beter gezegd pas nu) zo moeilijk mee heb om dit te verwerken en erover te praten. Ik heb al die gevoelens veelte lang weggestopt en ik merk dat ze vroeg of laat toch een keer naar boven moeten komen. Vandaag ging werkelijk alles fout op 't werk en ik kon niks anders meer dan huilen op een gegeven moment. Gelukkig kreeg ik de steun die ik nodig had, maar helaas kreeg ik die thuis later niet..

Misschien moet ik ook wel gewoon door gaan en door blijven gaan en er niet teveel bij stilstaan. De tijd kan niet teruggedraaid worden en er kan toch niks veranderd worden, maar ik wist niet dat je iemand zo erg kon missen. Dood is zo hard en 't doet tot op de dag van vandaag zoveel pijn, terwijl ik weet hoe hard jij die rust nodig had, hoe sterk je al die tijd was geweest. Ik gun je die rust nog iedere dag, maar dat maakt 't zeker niet makkelijker voor mij....Beoordeel

Reviews en Reacties:

4.9 / 5 (39 reviews)
expand_more
Verberg reacties
Het kost tijd om te verwerken. Zelfs als je alles binne jezelf opsluit, breekt het verdriet weer naar buiten. Ik volg je.
| 15:18 |
Heel veel sterke.
Neem zeker je tijd om even stil te staan, dat is ook af en toe nodig
| 22:21 |
Dank je wel voor je openheid in dit stukje. Ik vind het mooi verwoord. Het raakt me. Ik hoop dat je het nu kunt, wilt en durft te bespreken en dat het verlies een plek mag krijgen zodat je het niet nog meer van binnen weg moet stoppen... en nog verder vast gaat lopen.

Heel veel sterkte
| 20:45 |
Mooi verwoord heel veel kracht en sterkte
| 19:51 |
Ik krijg er kippevel van, heel veel sterkte.
| 18:25 |
Heel mooi geschreven! Sterkte gewenst.
| 16:15 |
Heel veel sterkte gewenst en mooi geschreven !
| 11:39 |
Poe, veel sterkte.
| 20:17 |
Wat mooi geschreven... Sterkte met jouw verlies...
| 09:21 |
Mooi geschreven, emotioneel ook. Heel herkenbaar en ik denk dat iedereen op zijn eigen manier rouw verwerkt. Er is geen goed of fout!
| 09:52 |
Mooi geschreven en erg herkenbaar!
| 11:39 |
Mooi geschreven. Hoe kan ik jou volgen ? Of überhaupt hoe werkt dat?
| 22:17 |
Mooi geschreven, respect
| 21:28 |
Heel mooi geschreven, heel herkenbaar.
| 22:04 |
Ik zou je kunnen vertellen, dat het ooit stopt, of in ieder geval minder wordt. Helaas het gebeurt niet. Je wordt ouder en wijzer en als je er klaar voor bent is het ook voor jou een deel van je verleden tijd. Tot die tijd laat het zoals het is, het is niet erg om verdrietig te zijn. Knuff
| 21:59 |
mooi geschreven heel veel respect voor je schrijven, prachtig
| 15:43 |
Leuke pagina ik volg je:)
Sterkte
| 09:35 |
Wauw sterkte! Heel mooi gezegd!
| 00:47 |
Mooi geschreven, sterkte x
| 23:14 |
Heel mooi geschreven, en zo herkenbaar.. Sterkte. Ik blijf je volgen :)
| 22:01 |
Heel erg mooi (kippenvel). Sterkte
| 21:59 |
ik zou zeggen over praten als je er nood aan hebt dat is het beste verwerkings process
| 20:25 |
Prachtig geschreven begrijp je verdriet het is alsof een stukje van je zelf weg is gegaan .... sterkte
| 11:09 |
Adembenemend mooi geschreven, sterkte! Even laten weten dat je er weer een nieuwe 'volgster' bij hebt, tot lezens ;-)
| 11:39 |
Ik word er even stil van. Ik volg je alvast!
| 09:41 |
Heel mooi geschreven en vergeet nooit dat pijn en verdriet bij het leven horen net zoals een glimlach en geluk!
Heel veel sterkte en schrijf het maar van je af, we zijn hier met genoeg mensen om je op te vangen.
| 20:16 |
Mooi!!!! erg moooi geschreven
| 11:59 |
Wat mooi geschreven!
| 00:30 |
Ik kan me heel erg in je verhaal plaatsen, heb dat zelfde gevoel met me oma... maar geen zorgen iedereen verwerkt het want langzamer dan de ander. Het komt goed! Zodra je met een onbekende wilt praten, kan je me altijd een berichtje sturen.... succes er mee !
| 14:37 |
Wat mooi... Ik herken mezelf ook wel in de tekst. Mooi geschreven! Sterkte!
| 19:39 |
Heel veel sterkte met dit verlies
het is nooit gemakkelijk
het is belangrijk om het niet weg te duwen
je moet er doorheen, hoe moeilijk of pijnlijk dat ook is
en praten kan zo hulpvol zijn
Dikke knuffel
| 09:24 |
Als je nu pas aan helen en delen toekomt, wilt dat zeggen dat jij bent doorgegaan waar de rest een tijd heeft kunnen stilstaan. Sta stil. Praat.
Fuck het tempo van de rest, uiteindelijk ken jij jezelf het best. Neem wat je nodig hebt, de maatschappij gaat het je niet meer vanzelf geven.
| 19:16 |
Wat heftig zeg, sterkte
| 17:26 |
Iedereen gaat er anders mee om heb ik begrepen en gezien toen mijn vader overleed..
| 17:00 |
Ja soms halen gedachten ons gewoon weer in dat ken ik idd
| 16:46 |
Mooi geschreven, soms denken wij met vreugde en verdriet terug aan iemand die ons al 8 jaar geleden is ontvallen...
| 15:39 |
Natuurlijk moet je leven doorgaan, maar wat je overkomt is niet zo vreemd. Veel mensen stoppen nare gebeurtenissen weg en kunnen er pas veel later over praten. Dat je dat nu toch gaat doen lijkt me heel goed. Alsmaar blijven wegstoppen werkt uiteindelijk niet goed voor je.
| 15:13 |

Persoonlijk kanaal
Arbowetten bestonden toen nog niet
Gezondheid & Geest
mentale fysiotherapie
mentale fysiotherapie
Muziek, Kunst & Cultuur
Portret tekenen
private lease goedkoop
private lease goedkoop
 
×

Yoors


exit_to_app Inloggen