© Enrique's Choice

© Enrique's Choice

De mooiste 'performances' vind ik wanneer ik verdrietig ben...

Quote

You'll find the most beautiful things, in your darkest hour.

© The Original Enrique

En hierbij moest ik denken aan Abba... Abba maakte de mooiste muziek in de moeilijkste periode van hun bestaan... Niet dat ik me op wat voor manier dan ook wil vergelijken met hun, stel je voor... Nou goed, dat schoot door m'n hoofd toen ik dit blog samenstelde. Een hele waardevolle dag heb ik gehad, op visite bij ons aller Mary-José! En ook een emotionele dag. Een enerverende dag en een emotioneel zwaar begin van de dag. En zo is de dag ook geëindigd; dankbaar voor de vierde mooie ontmoeting met Mary-José en ook tranen door het verdriet van de afgelopen dagen. Ja, nog steeds heb ik zo m'n periodes en als er dan ook nog dingen tegenzitten, om het nog maar zacht uit te drukken, in de privé-sfeer...

Uit de nare dingen haal ik dus toch één voordeel, nogmaals; ik zoek dan vaak de mooiste en meest ontroerende dingen op op Youtube. En dan ga ik niet zoeken op views, nee, alleen op klasse. Pure klasse en niets minder, tenminste in mijn ogen. Dus er zijn video's voor dit blog gesneuveld, terwijl ze soms 50.000.000+ views hadden. Maar er mankeerde teveel aan. Heel toepasselijk begin ik dan ook met een -wat ik vind- prachtige vertolking van "Perfect"; een nummer origineel van Ed Sheeran. "Perfect", mijn favoriet aller tijden, wat door mijn blogs heen nu voor de derde keer verwerkt is, wel telkens een andere versie natuurlijk.

De tweede video is vooral heel leuk en verrassend! En bij de derde hield ik 't niet droog. En daar is toch wel wat voor nodig... tenminste, qua optreden dan... Hopelijk geniet jij ook zo van deze 'Top-3' en omdat de ontmoeting met Mary-José gisteren ook Perfect was, draag ik het eerste nummer op aan haar! 💖

© 29-01-2019 (Laatste update: 17-12-2019) Copyright; Blog, titel/title, teksten/texts en/and quote('s) van/door from/by: © The Original Enrique ( enrique.dutch@gmail.com ) Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Headerafbeelding Pixabay: https://pixabay.com/nl/vervagen-gitaar-handen-muziek-1851426/ Tags: #EnriquesChoice #perfect #flashmob #simoncowell #BGT #AGT #muziek #music #musik #top3   Delen? Graag!

Mijn volgende bijdrage vindt u hieronder:

Verwant:

#MyFeelings 3 'Hungry eyes'

Promote: support and profit

Support The Original Enrique with a promotion and this post reaches a lot more people. You profit from it by earning 50% of everything this post earns!


- The revenue of this ad will be returned to the Yoors members -
More