Foto's herfst in Nederland


Mijn Herfstplog van 2017:

 

Hier is 'ie dan; mijn Herfstplog 2018!

Waar ik vorig jaar een Herfstplog plaatste met paddenstoelen, zwammen en schimmels, plaats ik er nu één met foto's van vallend blad, bos en andere typische herfsttaferelen. Het viel niet mee om vallend blad te fotograferen, kan ik je zeggen! Maar het is dan toch gelukt! Wanneer je je camera in de aanslag hebt, gebeurt er doorgaans niets. Berg je 'm op, vallen er honderden tegelijk. Heel frustrerend kan ik je zeggen, haha! De meeste van deze foto's heb ik gemaakt wanneer er wat/veel wind was. Verder prachtige, zonnige foto's! En dit blog wordt nog aangevuld! Veel plezier!

Mooie, rode besjes van een Skimmia, onderaan een oude conifeer.

Blaadjes door de lucht...

Heerlijk, zonnig weer is het geweest!

Kijk, daar gaat 'ie...

Vooral nog veel groen en zonovergoten...

Een kerkje vanuit het bos gezien.

En een eenzaam roosje bloeit nog in mijn tuin, zo vlak voor de winter... M'n Winterroosje...

 

Daarom bij deze een toegift van: Will Tura!


M'n Winterroosje.

Het is een Heerlijke Herfst!

Wordt vervolgd!

© 24-11-2018  Copyright; Blog, titel, tekst(en) en alle afbeeldingen van/door: © Enriqué, blogs and more   ( enrique.dutch@gmail.com )   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved.  Alle afbeeldingen uit eigen werk en zichtbaar en onzichtbaar beschermd met mijn Copyright.  Tags: #najaar  #2018 #foto's

Meer van mijn blogs/plogs van vorig jaar:

Als je niet genoeg kunt krijgen van de herfst:  ',0)

Ook foto's plaatsen?

Kom er gezellig bij!


Het is Gratis en Vrijblijvend!

Klik om in te schrijven.