MyFeelings 16 'Schaduwen uit 't verleden'


Klik hieronder voor de vorige editie:

#MyFeelings 15 'Onbestemd gevoel'

De 16e editie alweer, ditmaal een gedicht

Geen vrolijk gedicht maar wel écht. Alles verdient 't om op opgeschreven te worden, vastgelegd zo u wilt. Wanneer mij iets te binnen schiet en ik zou 't niet vastleggen, is het verloren. Voor altijd. Hoe somber ook -en nu stop ik ook met het verontschuldigen- bij deze mijn gedicht:

MyFeelings

© 16-11-2019 (Laatste update: 07-12-2019) Copyright; Blog, titel(s), tekst(en) én gedicht van/door: © The Original Enrique   Alle rechten voorbehouden/All rights reserved. Mijn werken zijn opgeslagen met datum en tijdstip. Bij schending van het copyright wordt altijd juridische actie ondernomen. Afbeeldingen Pixabay:  https://pixabay.com/nl/photos/val-oktober-mist-mistig-bos-kleur-4601500/ (bewerkt) en: https://pixabay.com/nl/photos/trail-berg-zon-de-weg-buiten-hill-1090940/  Tags: #PoetryByEnrique#proza#gedichten#gedicht#fotogedicht#pijn#spijt#verleden#fouten#geweten       Dit blog/het fotogedicht mag altijd onbewerkt gedeeld worden.

Zie ook mijn volgende deel:

Onderstaand nog meer gedichten van mijn hand:

MyFeelings