Ditisveer! Op koolhydraatarm dieet- langzaam maar gestaag.  | Ditisveer

Ditisveer! Op koolhydraatarm dieet- langzaam maar gestaag.


Haai haai,

Het leek me wel weer tijd voor een update van mij. Hoe is het met mijn dieet? goed! Begin ik er een beetje aan te wennen? Ja absoluut! Vooral de laatste 2 weken gaat het echt beter. Vooral het vooruit plannen wat ik allemaal mee moet nemen als ik een lange dag heb. Ik maak de avond van te voren al lunch, avondeten en tussendoortjes voor de volgende dag en die zet ik allemaal in de koelkast zodat ik er de volgende dag niet meer over na hoef te denken en dus geen tijd tekort kom.


Ook begin ik steeds meer veranderingen te voelen aan mijn lichaam. Vooral mijn taille wordt steeds smaller. Ik ben afgelopen vrijdag weer bij de diëtist geweest en er was in twee weken 2 centimeter van mijn taille af. Super fijn natuurlijk!


Qua kilo's ben ik nu 7,6 kilo kwijt, wat ik super fijn vind! Toch is er nog een lange weg te gaan. Ik heb met mezelf afgesproken dat het allemaal niet te snel hoeft, want ik ben bang dat het er straks dan even snel weer aan is. Dus mijn motto is " langzaam maar gestaag". Ook heb ik van de diëtist een sportdagboek gekregen via de mail. hierop kan ik iedere week inplannen hoeveel ik in totaal wil sporten, en dan kan ik kijken of dat me lukt en zo nee kan ik dan bijvoorbeeld een andere dag extra sporten.


Verder krijg ik heel veel energie van alle reacties op mijn blogs en recepten. Ik vind het leuk om te lezen als iemand een van mijn recepten gemaakt heeft, of als iemand het graag wil gaan maken. Ik ga ook binnenkort kijken of ik mijn eerdere recepten nog kan verbeteren, dus dat is een leuk nieuw projectje!Beloon de maker en jezelf

Word gratis lid.
Share
Share and earn €1 per 1000 views.