Yoorsleden : wie zijn ze en waarover schrijven ze ?


Wie ben je ? Waarover schrijf je ?

#helpelkaar #yoors #wiebenik #blogs #challenge  

Zien jullie ook altijd de blogs van dezelfde personen passeren ? En wil je graag eens andere mensen bereiken ? Dan is dit misschien iets voor jou !

Ik vraag het mij al een tijdje af.
Hoeveel leden zijn hier eigenlijk actief blogs aan het posten / lezen ?   
En waarover schrijven ze dan ?

Lieve leden-die-ik-niet-ken,
misschien schrijven jullie wel boeiende blogs die mij interesseren, maar ik gebruik nét andere hashtags dan jullie. Daardoor loop ik jullie blogs mis. Want als je, net als ik, niet elk uur van de dag eens langskomt, zijn de meeste blogs alweer van de voorpagina verdwenen tegen dat je eens inlogt.

Daarom deze warme oproep.
-> Post hieronder in de reacties kort waarover jij vooral blogt.
-> Zet er als voorbeeld één of twee links bij naar RECENTE blogs waar jij best trots op bent en die een voorbeeld zijn van jouw blogstijl.  (Het gaat hier dus NIET om het najagen van mijlpalen, maar om een representatieve blog die staat voor jouw persoonlijke blogstijl.) 

Wat is het doel ?

Yoorsleden met elkaar verbinden.
Mijn persoonlijke ervaring is dat mijn blogs het vooral buiten Yoors goed doen. (Daar haal ik met gemak vijftig, honderd, duizenden views zelfs.)
Daar worden ze opgepikt, gedeeld , veel en blijvend gelezen.
Als ik kijk hoe mijn blogs op Yoors zelf gelezen worden, is het eigenlijk maar pover gesteld. (Tien haal ik wel, vijfentwintig misschien ook...)

Als ik lees welk doel Henkjan voor zich ziet met het vernieuwde Yoors, is het toch belangrijk dat er vooral binnen Yoors veel gelezen en verder gedeeld wordt. Wie geen lid is, kan nl. niet upvoten.

Laten we elkaar dus leren kennen. Misschien hebben we veel meer raakvlakken dan we denken.

Een jaar geleden lanceerde ik al een verzamelblog 'Wie ben ik ?', waarbij Yoorsleden een pagina over zichzelf schreven en de link doorgaven aan mij om in die verzamelblog te plaatsen. Het resultaat daarvan is hieronder te vinden. Ik weet alleen niet of alle leden nog actief zijn. Wie hieraan wil toegevoegd worden, kan mij nog altijd de link naar zijn 'Wie ben ik ?' sturen.

Wie is Enigma en waarover schrijft zij ?

Ik schrijf voornamelijk reisblogs, gezonde versies van recepten en stel mij vaak vragen bij wat ze consumenten proberen aan te smeren. 
Enkele van mijn recente blogs die aantonen waarover ik schrijf en die mijn schrijfstijl typeren, vind je hieronder.